שלום ד"ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בשבוע 11+4 ימים (ו.א 29.05.2013) גיל הריון תואם גם לפי US.
    הריון מס' 3- 2 לידות רגילות, במועדן, הריון מס' 2 עם צירים מוקדמים משבוע 17 ומשבוע 24 תרופות.
    יש לי מס' שאלות:
    1. התחלתי את ההריון עם משקל של 59 ק"ג ואני ללא בחילות והקאות אך יש לי ירידה משמעותית בתיאבון עד כדי כך שירדתי למשקל של 56.5. אני לא בדיאטה אך איני מסוגלת להכניס מזון לגוף. אני אוכלת מעט ואז מתחילה לי בחילה נוראית. האם זה תקין?
    2. אני סובלת ממיגרנות, מאז שניכנסתי להריון אני לוקחת 2 כדורים בשבוע בממוצע של אקמול נגד כאבי ראש. האם זה תקין וכיצד ניתן להקל על כאבי הראש? אני עובדת במקום ממוזג ושותה הרבה מים.
    3. יש לי כאבים נוראיים באיזור האגן רק מצד ימין של האגן, ממש סמוך לעצם הזנב, מה ניתן לעשות בקשר לזה?
    4. מה הסיכויי שבהריון זה אני אסבול שוב מצירים מוקדמים כמו בהריון הקודם?

אודה על תשובתך.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. זה לא תקין אבל זה קורה וקוראים לזה היפראמזיס
    ממליץ על טיפול עם דיאטנית, ויש תרופות שונות שיכולות להקל עלייך

2. יש מיני תרופות שמותר בהריון, אך אינני נוהג להמליץ על שמות של תרופות
    דרך הפורום

3. צריך לבדוק אותך, אי אפשר לאבחן כאבים, או את סיבת הכאבים, דרך הפורום

4. לא גבוה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה