שאלת הבהרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום ד"ר הדר,
    אני בת 30, הפסקתי גלולות ב11.05 ולאחר מכן הגיעו 2 מחזורים סדירים (בד"כ המחזורים שלי מגיעים כל 28-32 יום ונמשכים 4-5 ימים). מחזור אחרון היה ב09.07.13. ב-13.08 ביצעתי בדיקת שתן ביתית והיא יצאה חיובית (הריון ראשון). למחרת הגעתי לרופא נשים שעשה אולטרה סאונד וגינלי ולא ראה כלום למעט שרירית הרחם התעבתה. יום למחרת הרגשתי דקירות וכאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה ללא דימום ובמיון ערכו לי בדיקת שתן שיצאה חיובית, בדיקת אולטרה סאונד שלא נצפה כלום ולמחרת בבוקר ביצעו בדיקת בטא שהייתה 203. יומיים לאחר מכן, ביצעתי שוב בדיקת בטא בקופ"ח ויצא 349. הגעתי לרופא לאחר שבוע והוא ראה בבדיקת האולטרה סאונד שק מאוד קטן ואמר שזה גבולי והפנה אותי ל-2 בדיקות דם נוספות. אתמול בבוקר ביצעתי והתוצאה הייתה 620 וביום ראשון יש לי עוד אחת לבצע.
    שאלתי היא האם העלייה של הבטא היא תקינה? האם יש סיבה לדאגה?
    האם חישוב גיל ההריון הוא נכון? הרופא אומר שאני בשבוע 6+3, לפי מחשבון ביוץ שערכתי הביוץ שלי היה ב25.07 ובאותו ערב זו הייתה הפעם היחידה שאני ובעלי קיימנו יחסי מין. האם יכול להיות שהיה לי ביוץ מאוחר שהשפיע על גיל ההריון?

אשמח מאוד לתשובתך מאחר ומהרופא שלי מלבד הפנייה לבדיקות לא קיבלנו שום הסברים ואנחנו ממש חוששים.
    תודה רבה ושבת שלום!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עד כמה שאני מצליח להבין היו 3 בדיקות בתא עד עתה
    הראשונה 203, יומיים לאחר מכן 349 וכעבור שבוע או יותר היה 620 - קצב העלייה אינו תקין, וזה אומר בסבירות די גבוהה כי ההריון איננו תקין.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה