הפרשה חומה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום, לאחר הפלה והריון חוץ רחמי בצוואר הרחם. לפני חצי שנה קרה המצב. היום אני בהריון ווסת אחרונה 26.7, טובלת במקווה. אתמול (יום איחור 1) התחילו הפרשות חומות הייתי במוקד הרופא אמר שזה הפסיק, ושלא רואים באולטראסאונד כלום כרגע. רירית בעובי 8 ממ בדיקת הריון חיובית, (כמותי יהיה רק מחר) אני ממש מפחדת מהריון חוץ רחמי לאור מה שעברתי בבקשה אולי תוכל לתת לי קצת אור בקצה המנהרה. שחלות תקינות ללא נוזל בדגלאס, אני אמורה ליסוע לאילת יום ב עד יום ה וכל מה שיש לי בראש זה לחץ ומחשבות. בבקשה תעזור לי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי, אין לי עוד דרך לעזור לך משום שזה עוד מוקדם מידיי בכדי לדעת האם ההריון תקין ומתמפתח והאם הוא בתוך או מחוץ לרחם - זה רק הזמן יגיד. סטטיסטית, אמנם את בסיכון, אבל רוב הסיכויים שהכל בסדר
    בינתיים סעי לבלות...

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה