ערכי בטא לאחר בדיקת דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,

בהמשך לתשובתך הקודמת מבקשת לפנות כדלקמן.

מזכירה כי עשיתי בדיקת דם בזמנו והערך יצא 47, ציינת בפני וגם הרופא הגניקולוג שלי כי מדובר בהריון.

אחרי דימום שהיה לי ערכתי בדיקת דם נוספת וכעת התוצאה - HCG-B Quantitative (B) 13 IU/l -.

אני מבינה שהערך ירד וזה מעיד על בעיה כלשהי ואף הפלה ?

אודה לתשובתך הדחופה ובנוסף, ככל שמדובר בהפלה האם אני צריכה מעקב רפואי או שמא מדובר בהפלה טבעית וזהו? ואין מתחילים לספור ביוץ מחדש שכן היה לי איחור של 11 יום וכעת החישובים התבלבלו ..

תודה מראש

שרלין
    שרליני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדובר למעשה בהריון כימי, ואת בתהליך של הפלה / סיום ההריון
    אבל חשוב מאוד להמשיך לעקוב אחרי הבתא עד שמתקבל ערך שלילי
    הדימום שאת חווה עכשיו הוא למעשה ווסת ומעכשיו את צריכה להתחיל לספור עד לווסת הבא וכך לחשב את מועד הביוץ המשוער (וזה תלוי כמובן בסדירות הווסתות שלך עד עתה)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה