שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , ילדתי לפני שישה שבועות. אציין כי באחת הסקירות בהריון הייתה ציסטה בשחלה. בבדיקות הבאות הרופא אמר שנעלמה. היום- בבדיקה אצל הרופא אחרי לידה הוא הפנה אותי לאולט׳ וראה ציסטה , אציין כי התחלתי על דעת עצמי ליטול גלולות שהיתה לי עוד חבילה חדשה מלפני ההריון- בגלל זה שלח אותי לבצע אולט׳ כי הבנתי שבד״כ רק עושים בדיקה ידנית לוודא שהרחם חזר לעצמו. הוא אמר שאמשיך בגלולות ואבוא לעוד חודש לביקורת ושוב לעשות אולטראסאןנד ואם הצסטה לא קטנה אז יחליף לי את סוג הגלולות. רציתי לדעת מה קשור הסוג לציסטה? והאם בכלל גלולות ״מעלימות ״ציסטה? תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע איזה גלולות את לוקחת
    אין קשר ברור בין גלולות לציסטות, אם כי מקובל לחשוב (אבל זה לא תמיד עובד) שגלולות משולבות מונעות היווצרות של ציסטות פונקציונאליות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה