שלום ד״ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים הייתי בערכת משקל ואמרתי לרופא שאני ממש בקושי מרגישה תנועות עובר
    ובאותו יום הרגשתי ממש פעם-פעמיים.
    (הערכה הייתה בערב)
    אחרי שהוא סיים את הבדיקה
    הוא שלח אותי למוניטור דחוף
    שאלתי אותו מה קרה? הוא ענה שבזמן הבדיקה התנועות היו ממש חלשות
    ואין תנועות נשימה.
    שבאתי לעשות מוניטור האחות שאלה אותי אם אכלתי לפני הבדיקה אז עניתי לה שלא אלא שעתיים לפני הבדיקה אכלתי היא שלחה אותי לאכול ולחזור אליה.
    וגם אמרה שצריך לאכול לפני הבדיקה והרופא שעדה לי הערכת משקל לא ידע שלא אכלתי לפני.
    חזרתי אחרי כמה דקות והמוניטור היה תקין והיו תנועות והאחות והרגשתי אותה המה פעמים בזמן מוניטור והאחות אמרה שבזמן המוניטור היא זזה הרבה.
    האחות אמרה שלפני כל בדיקה שאני באה לעשות קודם לאכול וישר לבוא
    וכך גם בבית
    לאכול ארוחה ולקינוח משהו מתוק ולשכב על המד שמואל ולספור 3 תנועות בחצי שעה
    3 פעמים ביום.
    והיא גם ציינה שאם אני לא אוכלת אז העובר פשוט יושן.
    זה נכון??
    מה שהיא אמרה?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא, זה לא כזה פשטני וחד משמעי
    חשוב לאכול אבל אין קורלציה ישירה בין האוכל לבין התנועות ו/או מצב השנה של העובר
    אם לא מרגישים תנועות חשוב לאכול כי זה מעורר את התינוק, אבל יש עוד הרבה דברים חוץ מאוכל שמעוררים את התינוק ו/או משפיעים על מחזורי הערות ושנה שלו

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה