הרבה הפרשות בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בת 27 ולשמחתי התבשרתי לפני כשבוע כי אני בהריון :-) כעת אני נמצאת בשבוע ה-7 להריון וזהו ההריון הראשון שלי. בשבועות האחרונים (גם עוד לפני שגיליתי כי אני בהריון) שמתי לב לכך שיש לי יחסית הרבה הפרשות שצבען לבן-צהבהב. האם הדבר תקין או שעלי לגשת לרופא לבדוק את העניין?

בנוסף, התחלתי לאחרונה טיפולי שיניים ורציתי לדעת אם ישנה מניעה כלשהי לביצוע טיפול שורש במהלך הריון...?

תודה רבה ושבוע טוב :-)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לרוב זה תקין, אבל כמובן שללא בדיקה איני יכול לדעת במה מדובר ושאכן זה תקין או לא תקין.
    אין מניעה מטפולי שיניים בהריון, גם לא מטיפול שורש, עם הרדמה מקומית ואף צילום אם נדרש.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה