דימום בין חפיסות גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,

אני כרגע בשבוע הפסקה בין חפיסות בגלולות הרמונט. הפסקתי באמצע חפיסה כי התחילו כל מיני הפרשות שאחרי כמה ימים נהיו דימום מאד חלש. אציין שזאת היתה החפיסה הרביעית ברצף, בלי הפסקות.
    יומיים אחרי הכדור האחרון התחיל דימום של מחזור ויצאו ממש גושים (סליחה...), דברים שמעולם לא היו לי. ראיתי את הגושים פעמיים.

שאלתי היא,
    יכול להיות שהיה הריון שנקלט בכל זאת והתרחשה הפלה ולכן נוצר הדימום באמצע חפיסה? האם סיבת הגושים משפיעה לגבי העתיד ואמורה לעניין אותי? לחכות שהדימום ייפסק ולהתחיל חפיסה חדשה (אני שומרת טהרה, אז יהיו יחסים רק שבוע אח"כ)?

תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאשר מפסיקים גלולות מקבלים מחזור - זה מה שקרה לך
    ההפסקה בין חפיסה לחפיסה היא של שבוע, בלי קשר להפסקת הדימום
    לא סביר כי מדובר בהריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה