דלקת בשלפוחית השתן והתכווצויות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני נמצאת בשבוע 18+1להריוני השלישי.
    מאתמול אני סובלת ממש מכאבי גב תחתון שעוברות לבטן התחתונה הכל מתכווץ ואז משתחרר... נבדקתי אתמול על ידי רופא ובבדיקה עלה שצוואר הרחם אחורי וסגור אבל הוא התקצר בכ 10 ממ מה 18.09 (היה 48ממ ואילו אתמול 38-37.5).הוא רשם לי נרות שיעזרו לכאב.
    הכאב לא עובר בכלל אלא רק בתנועה בעמידה...היום נבדקתי על ידי רופא אחר שנתן אבחנה שיש לי דלקת בשלפוחית שתן בגלל רגישות במישוש בבדיקה ואגינלית. אצייו שפרט לרגישות זו אין לי תלונות לא על צריבה,תכיפות וכאב בזמן הטלת שתן פרט לזה, ביצעתי אתמול תרבית שתן ובשתן הכללי הכל תקין ואין עדות לדלקת.
    רשם לי כדורים נגד הדלקת nitrofurantion 100 mg וכדורי papaverin 80mg לעצירת ההתכווצויות.
    האם יכולה להיות דלקת מבלי שאני ארגיש או אתלונן על סימפטומים?
    האם כדורי הפפברין אכן יעזרו עם ההתכווצויות?

תודה רבה

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראי תשובתי הקודמת

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה