דליפת מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר.

לפני יומיים הלכתי למיון בבי"ח עקב חשד לדליפת מי שפיר, לאחר שבדקתי בערכה הביתית והיא הראתה שיש דליפה.

כשהגעתי לביה"ח עשו לי בדיקה עם אלסנס שהראתה כתם לא ברור בצבע כחול, אבל בבדיקה הוגינלית עם פירנינג הבדיקה יצאה שלילית, והרופאה גם אמרה שכמות המי שפיר באולטרסאונד תקינה.

שוחררתי הביתה עם פד אלסנס נוסף, ועם הוראה לבדוק שוב עם הפד במידה והטפטוף ממשיך.
    היום (אחרי יומיים) בדקתי שוב עם האל-סנס מאחר ואני עדיין מרגישה נזילה, והוצאתי את הפד לייבוש של חצי שעה. יש לומר שעברו כ-שלוש שעות מאז שהפד יצא לייבוש ועדיין יש כתם כחול (אמנם לא גדול) על הפד.

האם לדעתך יכולה להיות טעות גם בבדיקה הזו של הפד, למרות שהכמות מי שפיר תקינה?
    אני לא רוצה לנסוע סתם למיון כדי לקבל שוב את אותה התשובה...

אני מצרפת לך פה תמונה ואשמח לשמוע את דעתך.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אבחנה של ירידת מים דורשת בדיקה והסתכלות ישירה ולא פענוח של תמונה דרך הפורום. אני לא יכול לאבחן אותך דרך הפורום. אם יש לך ספק לגבי ירידת המים גשי להבדק שוב.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה