צירים, פתיחה ושאר ירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר בוקר טוב.
    שבוע 34+6, הריון שלישי.
    לפני כשלושה ימים, ביקרתי במיון עקב צירים שהיו לי כל 15 דקות..
    לאחר מוניטור ובדיקת רופא נתנו לי עירוי שלא הפסיק את הצירים, ונכתב בסיכום כי הצוואר מקוצר, מעביר אצבע.
    אני עדיין ממשיכה להרגיש צירים בתדירות של 15 דקות (כאבים נוראיים ולחץ בגב התחתון והתקשות הבטן והרגשה של צורך ללכת לשירותים) שגם מקרינים לי באופן די מוזר לרגל וממש משתקים אותה.

השאלה היא, לפי מיטב ידיעתך, במידה והצירים לא מתקצרים בתדירות שלהם - כמה זמן אפשר עוד למשוך עם צירים כאלו?

האם הצירים הללו עלולים לגרום לי לפתיחה גדולה יותר? או שלא תמיד יש להם משמעות בפתיחה?

אני רוצה לנסות למשוך לפחות עד שבוע 36, בתקווה ליותר... יש סיכוי?

זה נורא מעייף הכאבים האלו

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עקרונית זה יכול להמשיך ככה גם ימים ושבועות, לבוא ולחזור לסרוגין, להמשיך בלי שינוי ולהתגבר. אם זה מתגבר - בעוצמה או תידרות אז צריך להבדק שוב ולראות שגם הפתיחה אינה מתקדמת.
    יש סיכוי להגיע לשבוע 36.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה