שבוע 30 תופעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשתף במה שקורה לי כבר 2 לילות רצופים:
    בלילה של שישי חזרנו מארוחת ערב- הרגשתי פתאום מחנק בגרון,נשימות כבדות כאילו משהו תקוע לי בחזה...לא יכלתי לסבול, הלכתי להקיא את המעייייים שלי!!! אחר כך ישבתי איזה שעה בלי לדבר-בלי לזוז עם אותה תחושה... עד שנירדמתי עם כאבי לחץ כאלה.
    אתמול במוצ"ש- שוב, ישבתי ראיתי טלווזיה-פתאום הרגשתי שוב חנק ,יצאתי לנשום אוויר -לא עזר, לא ידעתי מה לעשות בעלי לא היה בבית...ניסתי שלא להקיא- אך לשווא- שוב הקאתי מלאאא ממש, התחלתי לבכות, בעלי הציע לי שאני אמלא אמבטיה ,זה מה שעשיתי.. הרגעתי את הגוף , יצאתי וכולי קפואה..היו לי גם כמו עיקצוצים כאלה בגוף- משהו הזוי... עד שנרדמתי שוב.. יש לציין שלא אכלתי דברים כבדים,או שומניים.. זה קרה לי יום אחר יום רק בערב.
    מה זו התופעה הזו? עיקצוצים כאלה... הקאות??.....

אני ממשפוחדת שהיום זה יקרה שוב :(
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אי אפשר לאבחן אותך דרך הפורום
    את צריכה בדיקה על ידי רופא, בדיקות דם ולהחליט איך מתקדמים בברור

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה