בהמשך לשאלתי הקודמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה רבה על התייחסותך,היום הגעתי שוב למיון עקב דימום מוגבר בכלל לא דומה לכמות של וסת כפי שהוסבר לי שצריך להיות..ממש גושים בגדלים גדולים ושונים וכאבי בטן חזקים.עשו אולטרסאונד ובדיקה וגינלית האולטרסאונד הראה ששני השחלות במצב תקין ורירית הרחם שביום חמישי היתה 22 מ״מ היום היתה 14 מ״מ .מה זה אומר והאם זה לטובה? האם זה מעיד כי השאריות התנקו? או שיש עוד דרך ארוכה לפניי. ? עוד משהו ד״ר אני מאוד חוששת להיקלט בזמן שלפני המחזור ז״א אחרי שיפסק הדם של ההפלה..אם ברצוני להשתמש באמצעי מניעה מדבקות נרות או גלולות מתי לוקחים אותם בשביל שימנע הכי בטוח ? באיזה זמן ? ממה שזכור לי מתחילים גלולות ביום הראשון של הוסת ..אבל מה בנתיים בזמן שנפסק הדימום ועד הוסת ?אציין כי מסיבה דתית לא נוכל להשתמש בקונדום או שהבעל ״יגמור בחוץ״.בנוסף אני לחוצה כי הרופאה אמרה לי היום שלאחר הפלה הסיכוי להפלות חוזרות גודל ובנוסף ציינה שבחצי שנה ראשונה שלאחר ההפלה הסטטיסטיקות אומרות שיש סיכוי להפלה חוזרת בזמן הזה ..האם זה נכון? אני כבר מבולבלת ולא יודעת אם לשמור או לא,אני נורא רוצה הריון נוסף אבל מפוחדת מכל מה ששמעתי .אשמח אם תסדר לי את המחשבות בדעותייך הרפואיות ..תודה רבה רבה  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

רצוי שלא להתחיל גלולות בזמן הזה - ראשית הן פחות יעילות אם לא מתחלים ביום הראשון של המחזור ושנית, צריך לראות שאת מקבלת ווסת - שהוא תקין ובזמן. עד אז להתמש באמצעי מניעה אחר, רצוי קונדום, כאשר "לגמור בחוץ" זו שיטה לא יעילה שלא כדאי להסתמך עליה.
    השימוש בקונדום בזמן זה הוא חשוב מבחינה רפואית ולכן ייתכן ותוכלי לקבל התר רבני להשתמש בקונדום בזמן זה.
    הדימום ורירית הרחם שיורדת מלמדת כי הכל כבר יצא וזה סימן טוב. כמובן שצרוי להמשיך לעקוב עד קבלת ווסת בכדי לדעת זאת בוודאות.

אחרי הפלה אחת אין עלייה משמעותית בסיכון להפלה נוספת וגם אין צורך לחכות חצי שנה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה