צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רציתי להתייעץ אתכן.
    יש לי חברה שאנחנו מאוד קרובות.
    בכל פעם כשהיתה בהיריון אמרה לי מיד כשגלתה, בשבוע 5. וגם אני בהיריון הראשון וגם השני בו היתה הפלה טבעית ממש בהתחלה, סיפרתי לה איך שגיליתי.
    אתמול היא ילדה (ילד רביעי), ובהיריון הזה חל משהו מוזר.
    היא לא סיפרה לי שהיא בהיריון בכלל, בשום שלב! והיום היא ילדה ושלחה לי הודעת sms שנולד לה בן.
    על ההיריון הזה שמעתי מגוף שלישי וכשהיתה בחודש 5 התראינו באירוע וממש ראו בטן אבל היא ישבה כל האירוע ולא היה ברור אם ראיתי.
    כל תקופת ההיריון דיברנו בטלפון מידי פעם ולא הזכירה את ההיריון בשום שיחה.
    באופן כללי אין לי בעיה עם זה. שלא תגיד. אבל זה קצת מעליב כי אני חושבת מה יכולה להיות הסיבה???
    היום אני כבר בחודש חמישי ולא אמרתי לה כלום על ההיריון למרות שסיפרתי לחברה משותפת שאמרה לה לפני איזה חודש. לא אמרתי מהסיבה שהיא לא אמרה על שלה.
    עכשיו היא ילדה ושלחה לי sms "במזל טןב נולד לי בן" מה אני אמורה לעשות??? לא בא לי להתקשר ולהתעניין ולא בא לי ללכת לבקר בשלב זה, כי זה מאוד תמוה והזוי שכל תקופת ההיריון לא אמרה כלום ופתאום שולחת הודעה שילדה.
    אשמח לשמוע את דעתכן בנושא.
10 תגובות
עמוד 1
  • תשלחי לה סמס בחזרה - מזל טוב ותוסיפי עוד איזו ברכה קטנה
    ככה שלא יראה שאת מנתקת את הקשר.
  • גמני חושבת, לסמס לה באותה המטבע
    מזל טוב בשעה טובה המון נחת בריאות ואושר... משהו כזה
    לבבי אבל גבולי.
    ושאת תלדי בעזרת ה' 555 סמסי לה גם.

• תודה בנות. שלחתי חזרה sms. אבל זה מוזר כל הסיטואציה
  • חושבת כמו שירה. חבל לגרום לנתק, אבל לשלוח הודעת מזל טוב, וכשתלדי לשלוח אותו הדבר...
  • תחליקי..אל תכנסי לפינות האלה.
  • מבינה אותך... יש מצבים שנקלעים אליהם
    שלא מבינים מה אני עושה שם.
    אבל החיים זורמים... תני לזמן לעשות את שלו.

אם החברה חשובה לך ואת מעריכה את הקשר בניכן
    את יכולה לחכות מעט שתתאושש ולברר דוגרי
    לפעמים מדובר באי הבנות פעוטות שהורסות דברים טובים.

• שירה זה לא עד כדי כך מעסיק אותי. עד עכשיו חשבתי שזה מוזר ולא יותר מזה. בכלל לא התעסקתי בזה.
    וכשהיתה מתקשרת להתייעץ בכל הנושאים שבעולם מבלי להזכיר את ההיריון תמיד דיברתי איתה כרגיל,
    העניין הוא שהיום כששלחה את ההודעה אז זה נהיה עוד יותר מוזר כי לא ידעתי איך להגיב. מוזר לי ששלחתי חזרה הודעה אבל לא אהיה צבועה ולהתקשר ממש אין לי חשק.
    תודה על העצות בנות!
  • לדעתי וודאי שלהתקשר ולברך
    למרות המרגש שאני מבינה אותך כמובן

יכול מאוד להיות שמכיוון שהיה לך הריון עם הפלה טבעית אז היא לא רצתה לספר לך על ההריון שלה כדי לא לצער אותך או משהו כזה
    וגם יכול מאוד להיות שלה בעצמה היה הריון לא קל ולכן העדיפה שלא לשתף
    אין לדעת מה מרגיש או חושב בן אדם.....

את יכולה לשאול אותה על כך בהזדמנות כשתיפגשו

יום נעים לכולם
  • אני בעד לדבר חופשי
    במיוחד שאת כבר בחמישי
    אין כמו עבודת המידות! ובכלל לא להעלב מדברים כאלו
    אני אישית יש לי חברה שלא ידעתי על הריונה עד חודש שמיני כמעט
    וזה בגלל שהיה לה הריון מאוד קשה עם הרבה סיבוכים
    מלכתחילה בכלל לא כעסתי עליה ועוד אחרי שהיא סיפרה מה היא עברה-
    הבנתי אותה הרבה יותר טוב.
    אז-
    אין מה להעלב
    והפוך-
    תהיי אחלה ותתקשרי ותשאלי לשלומה ולשלום הילד.

ונימה נוספת-
    באמת רק sms? אז איזה מן חברה טובה את?

• תבינו בנות אנחנו בקשר והיינו בקשר כל ההיריון שלה וגם נפגשנו כמה פעמים (הפעם האחרונה שנפגשנו היתה לפני שלושה חודשים). היא גם מתקשרת אליי על כל פיפס ומתייעצת בעניינים הכי אישיים.
    אני חושבת שבהתחלה לא אמרה ואח"כ נכנסה לפלונטר כזה שכבר אין מה להגיד.
    ישראלית 30 היא הרגישה מצוין בהיריון.היתה גם בחו"ל, היינו יחד עם הילדים בהזדמנויות שונות.
    כשאני גיליתי שאני בהיריון (היא כבר היתה בחמישי), לא הרגשתי טוב עד הרביעי בערך ולכן לא נפגשנו. לה לא אמרתי כי היה נראה לי דבילי להגיד כשהיא לא מדברת על ההיריון שלה, אבל אמרתי לחברה משותפת ודאגתי שתעביר לה.
    ישראלית 30 אמרת שאולי התחשבה בי בגלל ההפלה אז ממש לא. מאז ההפלה כבר הביאה ילד ושיתפה כל הזמן. גם כשלי לקח זמן בילד הראשון והיא היתה בהיריון היא סיפרה בלי בעיה.
    היא גם מכירה אותי שאני לא רואה שום קשר בין היריון של מישהי למצב שלי באןתו הזמן, לא הייתי רוצה להתחלף עם אף אחת, כל אחת והחבילה שלה ואני מסתפקת בחבילה שלי..
    אני לא יודעת ובכלל לא אכפת לי מה הסיבה, אגב לא רק לי לאף חברה אחרת היא לא סיפרה ולא דיברה עד עכשיו על זה.
    אני לא נכנסת לזה וזה גם לא הפריע עד עכשיו, תמיד כשמתקשרת אני מדברת רגיל והכל.
    פשןט עכשיו נוצר מצב חדש שילדה, שלחה sms וכרגע לא בא לי להתקשר ואני עושה מה שאני מרגישה. אז שלחתי חזרה הודעה עם ברכה ובעוד כמה ימים אתקשר.
    בנות תודה!!!! כולן מקסימות כאן והרווחנו שיש לנו את הפורום הזה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה