בטא נמוכה בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום!

קיבלתי היום תוצאות בדיקות דם חיוביות אבל זה קצת מטריד אותי ורציתי לשאול פה אנשים מה הם יודעים על זה.

התוצאה היא שה HCG QUANT.(S) 31.00 IU/L

אבל לפי חישובי הריון עם המחזור אני אמורה להיות בשבוע 5+5 - זה נמוך לשבוע הזה? חודש שעבר המחזור שלי נהפך ל35 יום במקום 29 ימים שהוא בדרך כלל אז האם יכול להיות שהביוץ היה מאוחר יותר והחישוב הוא לא נכון?
    ראיתי בטבלה באינטרנט שהטווח בערכים מאוד גדול - הייתי שמחה לשמוע מאיזה סיבה.
    ומה יכול להיות הסיבה שזה נמוך?

תודה ומקווה לטוב!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

טווח הערכים של הבדיקה האו מאור רחב כי זו תופעה ביולוגית וכך מתנהג הורמון ההריון בשלבים אלו. אכן הבתא נמוכה, אבל נדרש מעקב לראות את קצב העלייה, ועד אז אי אפשר לומר מה הסיבה לבתא הנמוכה והאם ההריון הוא תקין או לא

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה