רחם אחורי ודיקור מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,
    רציתי לשאול, יש לי רחם אחורי ואני בשבוע 19+1 (בת 29, בריאה). אני שוקלת לעבור דיקור מי שפיר עקב שני ממצאים בסקירה המוקדמת (מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב ומערכת מאספת כפולה בכליה שמאל), והדיקור כרגע נקבע כשאהיה בשבוע 19+6.
    1. הבנתי שיש נשים שבסביבות שבוע 20 הרחם האחורי הופך לאט לקדמי, האם זה יכול להפריע לדיקור עצמו או יכול להעלות את הסיכון לזיהום ברחם בהמשך בגלל הדיקור וההיפוך של הרחם?
    2. לפני כשבוע הייתי בביקורת אצל רופא הנשים שראה באולטסאונד שהנקודה הלבנה (המוקד האקוגני) נהייתה קטנה יותר וכנראה היא בדרך להיעלם (לאחר שהלכתי לייעוץ גנטי בו נאמר כי שני ממצאים חריגים אוטומטית מעלים את הסיכון ל1:100 לא משנה מה יתר הנתונים שלי). האם זה משאיר את הסיכון לתסמונת דאון כאילו עדיין יש שני ממצאים, או שזה משאיר בעצם עם ממצא חריג אחד מהאולטרסאונד?
    בברכה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. זה לא מפריע ולא מעלה סיכון
    2. משאיר את הסיכון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה