שלשולים שלא מפסיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בשבוע 5+1, מזה כמעט שבועיים אני לא מפסיקה לשלשל, כל פעם בבוקר כשאני קמה. במהלך היום אין ריצות לשירותים ואין בכלל יציאות נוספות.. (פעם אחת היה גם בערב) אבל לרוב פעם ביום.. ובבוקר.
    הייתי גם חולה עם שיעול מעט חום וחולשה בשבוע שעבר ועד לפני יומיים הייתי עוד משתעלת.
    תסמיני המחלה עברו מלבד השלשולים...

רוצה לציין כי לפני השינה משתמשת בנר אנדומטרין לתמיכה 100 מ"ג.
    משטח צואה יצא "ללא ממצאים פתולוגים" ומופיע שלא נצפו תאי דם לבנים, אדומים, פרוטוזה, ריר וכו'

אז אני מניחה שזה יצא תקין?

ספירת דם יצאה בטווח הנורמה, WBC יצא 10.56 ואני רואה שמתקרב לטווח העליון.

נוטלת ויטמינים פרנטל (שכבר מכיל חומצה פולית) וכן אומגה 3 DHA כבר 8 חודשים, לא ביצעתי כל שינוי בויטמינים בזמן ההריון, שעשויים להסביר את השלשולים.

בעיקרון זה לא מאוד מפריע לי כי אין ריצות לשירותים במהלך היום, אבל יש כאבי בטן וחוששת שהויטמינים לא נספגים טוב בגלל השלשולים.
    מקפידה לשתות הרבה..
    מה עשוי להיות המקור לכך? מה ניתן לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יכול לאבחן תלונות ספציפיות דרך הפורום
    דרושה בדיקה לשם כך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה