מספר שאלות לידיעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ד"ר ערן.
    אני בשבוע 38+3 ורציתי להתייעץ איתך בנוגע למס' נושאים.
    1. החל משבוע 19 לאחר התייעצות עם רופאת הנשים והמשפחה התחלתי ליטול ציפרלקס 5 מ"ג (חצי כדור) עקב חרדה וזה עוזר לי המון.
    אתמול בלילה שכחתי לקחת את החצי כדור לראשונה מאז שהתחלתי ורציתי לדעת האם יש בזה איזשהי השפעה עליי או על העובר? בנוסף רציתי לציין כי למרות כל הפעמים בהם הרופאות שלי הרגיעו אותי לחלוטין כי זה בסדר גמור לקחת את הכדור בהריון במיוחד חצי כדור שההשפעה שלו מועטה מאד אני עדיין לא מצליחה למנוע את החשש שמה אני פוגעת בתינוק שלי בזה שאני נוטלת את הציפרלקס. אז אשמח לחוות דעת נוספת.

2. היום בבוקר התעוררתי ובשתן הראשון של הבוקר הכל פשוט השפריץ לכל הכיוונים בזרם מאד מאד חזק. רציתי לדעת האם יכול להיות קשר לירידת מים מאחר וזו הפעם ראשונה שזה קורה לי?

סליחה על אורך השאלה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אין נזק לעובר, לא בכלל ולא בשל שכחה של כדור
    ברוב בתי החולים נהוגה השגחה של 24 שעות על היילוד בשל הציפרלקס

2. בשביל לדעת אם זו ירידת מים, את צריכה להבדק
    אם זה בוודאות שתן, אז כיוונו ועוצמתו אינם קשורים לירידת מים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה