הערכת משקל עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן הדר שלום
    אני שבוע 28 +4 , כל הבדיקות עד כה תקינות , אתמול בהערכת משקל , התינוק שוקל 1700 מתאים לשבוע 31. העמסת סוכר 50 שעשיתי יצאה תקינה
    חשוב לי לציין שבכל הבדיקות תמיד העירו לי שהוא עובר גדול , בסקירה הראשונה התאים לשבוע +6 יותר מהשבוע שהייתי .
    אני בחורה מאוד קטנה ובעלי אומנם גבוה אבל לא ענקי . ואני מאוד חוששת שזה מעיד על בעיה כלשהי בעובר.
    רציתי לשאול האם ייתכן שאולי טעו לי בחישוב גיל ההריון ולמעשה ההריון שלי מתקדם בשבוע , שבוע פלוס?
    יש לי שחלות פוליציסטיות, אבל המחזורים שלי היו סדירים (כל 28 יום) . המחזור האחרון היה ב13/1 ונמשך רק יומיים , קיימנו יחסים ב16/1 וב17/1 ולאחר מכן התפתחה לי דלקת בדרכי השתן ולכן לא יכלנו להמשיך לנסות התחלתי טיפול אנטיביוטי ב24/1 למשך עשרה ימים כלומר עד ה2/2 ורק בסיום האנטיביוטיקה קיימנו שוב יחסים .
    מעולם לא בדקתי מתי הביוץ שלי , ולכן רציתי לשאול האם ייתכן שהביוץ שלי היה בסמוך לוסת האחרונה ואז ייתכן כי התינוק פשוט מתקדם בשבוע? חשוב לי לציין שכבר באיחור של יום מהמחזור התגלה בבירור בבדיקה בייתית שאני בהריון 2 פסים מאוד כהים .

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ברור
    מחכה לתשובתך , תודה רבה וסוף שבוע נעים ושקט
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בכדי לבדוק את גיל הריון ולוודא כי נכון צריך להסתמך על האולטרה-סאונד בתחיחת ההריון שלך. הראי אותו לרופא שלך, ואם נדרש הוא יבצע תיקון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה