הקאות במשך היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    אני מחר שבוע 17. מאז שבוע 13 בערך אין לי כמעט בחילות, וגם הקאתי רק פעם אחת בשבוע 7.
    היום הקאתי בבוקר, בצהריים ושוב בערב. בין לבין הרגשתי בסדר (רק מהצהריים קצת חלשה מההקאות כבר) ולא היה לי חום באף שלב, מדדתי דיי הרבה פעמים.בנוסף יש לי דופלר ושמעתי דופק מקודם אז זה לא מה שמדאיג אותי.
    אני קצת מפחדת שזה איזשהו חיידק - יום שישי אכלתי במסעדה ואחרי כמה ביסים גיליתי שחלק מהבשר (שהיה מבושל) עדיין אדום והפסקתי לאכול.
    אתמול גם החלפתי את הפרנטל שנתנו לי פעם קודמת במכבי לפרנטל של אלטמן כי זה מה שהיה. בזמנו האחות מעקב אמרה לי שזה יכול לעשות בחילות ואם ארגיש רע שאפסיק לקחת.
    יש לי תור לרופאת משפחה בבוקר ואני לא יודעת אם ללכת למוקד כי מה הם כבר יוכלו להגי לי חוץ מלשתות.
    האם יש דרך לבדוק את זה חיידק? במידה וזה קלקול קיבה האם זה מסוכן ויש מה לעשות? יכול להיות שזה פשוט בגלל ההריון פתאום?
    אני לחוצה מזה ממש.

תודה רבה
    שני

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את צריכה להבדק על ידי הרופא שלך
    אם יש חיידק אפשר לזהותו בתרבית צואה
    ברוב רובם של המקרים אין חשש להריון או לעובר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה