שאלה לגבי זירוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן

אני בהיריון שני, שבוע 40 +
    כיוון שאני בהריון עודף אמרו לי במיון יולדות להגיע בסופ"ש הקרוב לזירוז, כאשר אהיה בשבוע 41.
    ביום שישי נבדקתי במיון. הצוואר רחם ארוך וסגור ואין פתיחה, בקושי של 1 , אולי.

אין צירים. רק לחצים בבטן תחתונה מידי פעם.

אין הולך זירוז במצב כזה? שהכל סגור? איזה זירוז יכולים להציע לי? יש משהו שעדיף?
    גם בהיריון קודם קיבלתי זירוז פיטוצין אבל שם הייתי ירידת מים וקצת יותר פתיחה.

תודה מראש

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בחירת הזרוז תלויה במחלקה הספציפית - יש אפשרויות שונות על ידי בלון, נרות וכדומה ששמים בנרתיק. זה מרכך את צוואר הרחם ועושה צירים, וזה אמור לעשות פתיחה ולהתחיל כך את תהליך הלידה
    ללא ירידת מים, כאשר אין פתיחה/מחיקה לא מקובל לתת פיטוצין

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה