שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    סליחה יש לי שאלה וסיפור טיפה ארוך, אשמח לעזרתך

אני בת 37, אך שהתחתנתי לפני שנה, הפסקתי את הגלולות במטרה שבשנה הקרובה נכנס להריון,
    עד אז בתקופות שלא הייתי עם גלולות היה לי מחזור סדיר ובאמת בחודשיים הראשונים קבלתי בזמן.
    חודשיים אחרי, הקדים לי ב5 ימים, היה לי מחזור חלש 4 ימים ואז בתאריך הרגיל קבלי שוב.
    גם חודש אחרי כאילו הקדים לי, רק שאחרי הדימום החלש, לא קבלתי מחזור ועשיתי בדיקה והייתי בהריון.
    הכל היה תקין עד סוף חודש השני שהפסיק הדופק(בבדקיה שעשיתי ב10+5 הכל היה תקין)
    קבעו לי גרדה ואמרו לי להמתין למחזור הבא ולנסות.

והחלטנו למרות שפחדתי לנסות מהתחלה.

הבעיה שחודש שעבר שוב היה לי דימום 5 ימים ואז בתאריך של המחזור דימום רגיל(חשבתי שאולי הצלחנו)

החודש בדקתי ביוץ ותאריך ועדין הכל מוזר

המחזור האמיתי התחיל לי ב19.9 (כי עד אז היה יותר דימום בקטנה) ובדקת הביוץ היתה חיובית ב4-5.10
    ואז ב14.10 , 4 ימים לפני הזמן קבלתי מחזור שהפסיק למחרת בבוקר כמעט לחלוטין והיום אין לי כלום.
    אני אמורה לקבל מחר אז עשיתי בדיקה הריון ולצערי זה שלישי.

אני מנסה להבין מה עובר על הגוף שלי , אני הייתי בטוחה החודש שהצלחנו - אני מרגישה מוזר בגוף חולשה בחילות , אבל הבדיקה לא מסכימה איתי.

האם יש הסבר לדימומים לפני המחזור ?? האם יש לי אך לעזור לגוף שלי ?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

על פי התיאור יש לך ווסת לא סדיר
    יש לזה סיבות שונות ורבות
    כדי לדעת מדוע זה קורה ומהי הבעיה צריך לבדוק אותך, כולל בדיקות דם ואולטרה-סאונד

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה