מיקופלסמה שבוע 41 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מתחילה שבוע 41 ויש לי דלקת בברונכיטיס (הריאות נקיות) עקב חיידק המיקופלסמה. אסור לנשים בהריון לקחת את האנטיביוטיקה שמטפלת בזה.
    1. מה אני יכולה לעשות עם זה? אני מאד רוצה ללדת בריאה בלידה טבעית ושיהיו לי כוחות?
    2. האם אני ובעלי (שממנו נדבקתי) עלולים להדביק את התינוק שיוולד? ואם כן- אז מה אפשר לעשות כדי למנוע הדבקה שלו?
    תודה רבה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני בטוח שאפשר למצוא סוג אנטיביוטיקה שמתאים לחיידק הזה (אני מניח שזיהו אותו בבדיקת תרבית ואפשר לדעת מה הרגישות של החיידק לסוגי אנטיביוטיקה שונים). בוודאי שבשבוע 41 בחירת האנטיביוטיקה היא הרבה פחות מסוכנת לאור שבוע ההריון המתקדם.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה