הלידה מתקרבת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום,
    אני בשבוע 37+ לפני מספר ימים היו לי הפרשות כתומות והחלטתי לגשת למוקד לבדוק את זה... עד שהגעתי למיון ההפרשות נעשו חומות וירד עוד יותר מהן.
    הרופא שם בדק אותי ידנית ואמר שיש לי פתיחה של 2 סמ ו90 אחוז מחיקה. נוסף לכך הדימומים היו הפקק הרירי, הם בדקו לי את התחתונית.

אני יומיים אחרי ומרגישה רק מלא התקשויות וכאבי בטן של מחזור.... האם הנתונים האלה מעידים על לידה שמתקרבת? אני לא רוצה ללדת אחרי שבוע 40, כי שמעתי סיפורים שהשיליה מזדקנת ויש חשש לעובר, אני מחכה לו 6 שנים ןלא רןצה לאבד אותו.

ההריון הגיע מהפריות, יכול להיות שמשום שגיל ההריון מדויק אלד בשבוע 40 ולא יותר?

תודה על מענה:)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הלידה בהחלט מתקרבת אם כי אי אפשר לנבא בדיוק מתי תלדי
    אין קשר בין אופן הכניסה להריון למועד הלידה המדויק

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה