בהמשך לשאלותיי הקודמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום תודה רבה על התייחסותך ,זה לא ברור מאליו.לא הבנתי בנוגע לבטא ,זה שזה מעל 1000 זה טוב ?מה היתה כוונתך שאמרת שלא צויין כמה מעל אלף?למה זה משנה ?ודבר נוסף,היום בבוקר בניגוב הופיע כריש דם קטן קטן כמו חוט שערה בצבע ורוד בקושי שמתי לב אליו,זה יכול להעיד על משהו לא תקין?אין לי כאבי בטן או משהו אחר שהתלווה לזה..האם יכול להיות מצב של השתרשות מאוחרת?אני בשבוע 5+6 לפי מחזור אחרון
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדובר בבדיקה חצי כמותית וערך של מעל 1000 יכול להיות 1001 ויכול להיות 10,000 ואך יותר
    יש לזה משמעות מבחינת הייעוץ וכאשר אני בא לחשב הכפה של 527 חשוב לדעת מה הערך העוקב באופן כמותי ומדויק (מה שאצלך לא נבדק).
    לגבי הדימום/הפרשה - יכול להעיד על דברים שונים - כולל תקינים ולא תקינים. אין לי אפשרות לדעת לא בדיקה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה