הפרשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר עוד משהו שהטריד אותי,אתמול קיימנו יחסים.היום בבוקר הופיעה הפרשה צמיגית מאוד נמתחת ..כולה היתה צהובה שקופה ופתאום בסוף ראיתי קצת צבע חום כהה..שוב בלי כאבים ובלי שום הרגשה .. בהריון הראשון סבלתי מדימומים במהלך כל ההריון כמעט ובסוף ילדתי ילדה בריאה בלידה טבעית .בהריון שלאחר מכן עברתי הפלה בשבוע 12 ,ניגשתי לרופאה לאחר שראיתי על התחתונית כתם חום בהיר בהיר בקושי הורגש וקטן כמו גרגיר חומוס...הכל מלחיץ אותי ..הרופאה היתה בשוק ואמרה שהדופק פסק כבר בשבוע 8 יום לאחר שהיא בדקה והופיע דופק.ושהיא לא מאמינה שלא דיממתי חודש שלם ולא הרגשתי כלום עד שבוע 12.ושמזל שפניתי בגלל הכתם הקטן הזה למרות שבכל מקום שקראתי ושאלתי אמרו שאם אין כאבים ושום תחושה מוזרה לא חייב להילחץ
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מציע כי תלכי להבדק
    אי אפשר לאבחן הפרשה על הזמך התאור שלה בפורום

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה