לחץ דם נמוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בהריון בשבוע 24. בימים האחרונים הלחץ דם שלי נמוך למשל היום 96/68. חשוב לצייון שבתחילת ההריון הלחץ דם שלי היה גבוה מאד וגם בהריון הקודם לקראת סופו היה לי לחץ דם גבוה ואחרי הלידה בדיקות דם הראו שתפקודי הכבד שלי היו גבוהים מאד והלחץ דם גבוה.
    לכן אני עוקבת אחרי הלחץ דם ומודדת כל כמה ימים. ובגלל שבימים האחרונים ההרגשה הייתה דומה לאלו שהיו בלחץ דם גבוה. האם זה נורמלי? מממה זה נובע? יכול להיות שאני לא שותה מספיק? תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש ירידה לעיתים בלחץ הדם בערך במחצית ההריון (ולאחר מכן עלייה) - ייתכן שזה ההסבר וכן זה יכול להיות גם בגלל שאת לא שותה מספיק. ייתכנו עוד סיבות רבות אבל לשם כך את צריכה להבדק על ידי רופא. כל עוד את מרגישה טוב אז למספר עצמו יש פחות חשיבות ומה שחשוב בעיקר זה שאת מרגישה טוב - אם לא, אז לכי להבדק.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה