הפלות חוזרות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' הדר שלום,

ראשית תודה על המענה הנעים והמקצועי.. כל פעם מחדש.
    לא ברור מאליו.. ישר כוח!

שנית, התייעצתי כבר מס' פעמים סביב אותו נושא קצת מטריד שאולי ונראה שהולך ומסתבך.

יש לי היסטוריה של 2 הריונות תקינים לחלוטין. נקלטי מהר מאוד. שניהם הסתיימו בניתוחים קיסריים (הראשון חירום, את השני אני בחרתי). יש לי 2 ילדים בריאים בבית.

לפני חצי שנה נכנסתי להריון לא מתוכנן. ההריון הסתיים בגרידה לאחר שהעובר התאים לשבוע 6 ללא דופק.

לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון (בדיקה ביתית). לאחר שבוע איחור (שבוע 5 לפי מחזור אחרון) עשיתי בדיקת דם והבטא 106.4. הבנתי שזה נמוך מידי... כעבור יומיים (אתמול) התחיל דימום, ובכך אני מניחה שהסתיים לו ההריון.

מלחיץ אותי עניין ההפלות החוזרות, ככל שניתן להגדירן כך (?)
    כל הפלה מלווה במפח נפש..

והשאלה היא כזו,
    האם הדימום מאתמול שנמשך גם היום (דימום אינטנסיבי וסיבי כזה) נחשב מחזור או הפלה או אין זה משנה לצורך העניין?
    האם עלי לחשוש מהעובדה ששני הריון רצופים לא הסתיימו בהצלחה?
    אילו בדיקות כדאי לעשות? מה עשויות להיות הסיבות לאור ההיסטוריה שלי כאמור?
    האם יש צורך לחזור על הבטא? (כי משום מה אצלי במרפאה אני צריכה להתחנן לכל דבר והתורים לרפואת נשים ארוכים).
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זו הפלה לצורך העניין, מהרגע שהיה בתא חיובי. מדובר בהריון כימי אך חשוב לוודא שהבתא ירדה לאפס.
    יש בדיקות של קרישיות יתר, צילום רחם / היסטרוסקופיה ובדיקות גנטיות של קריוטיפ לך ולבעלך (אם כי פחות סביר שזו בעיה גנטית נוכח 2 הריונות תקינים)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה