הרגשה רעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני שבוע 35+5.
    כבר כשבועיים מרגישה רע מאוד וזה כולל: כאבי ראש חזקים, סחרחורות, בחילות קשות, כאבי בטן, כאבי גב, חולשה כללית, עייפות גדולה, לחץ בחזה וקשיי נשימה.
    לפני כשבועיים נשלחתי למיון- ולא מצאו משהו חרגי. מהלך הריון תקין. אין חשש לרעלת הריון,
    אתמול בערב שוב הפונתי למיון עם הרגשה כללית לא טובה והקאות וקיבלתי עירוי. ושוב אין ממצאים לא תקינים ובדיקות דם היו תקינות.
    במהלך התקופה הזו גם עשיתי בדיקת א.ק.ג. - לא נמצא משהו חריג.

כרגע אני עדיין מרגישה הרגשה כללית מאוד לא טובה, כאבי ראש חזקים סחרחורת, לחץ בחזה ולפעמים קשיי נשימה. עייפות מאוד גדולה (שכבתי יומיים במיטה וזה לא עזר) כאבי בטן חזקים..

מדובר בהריון רביעי שלי (3 הריונות תקינים ולידות תקינות) ואני בת 41- מעולם לא הרגשתי כך בהריונות קודמים.
    השאלה מה ניתן לעשות? האם ניתן להקל? למי ניתן לפנות? וכדומה. אני ממש מרגישה קושי בתפקוד היומיומי
    תודה

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי אני לא יכול לעזור משמעותית דרך הפורום. בוודאי ללא בדיקה, לרבות בדיקות דם וכדומה - ובוודאי שלא יותר מרופאים שכבר בדקו אותך
    המשיכי לפנות לרופא שלך ולחפש סיבה להרגשותייך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה