בבקשה עזרה- ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אנחנו מנסים להיכנס להריון וכרגע אני במעקב זקיקים
    המחזור שלי בדר״כ כל 29 יום, ולרוב אני מרגישה כאבי ביוץ. התחלתי מעקב זקיקים מהיום ה10 למחזור והתוצאה היתה זקיקים בגודל 11 מ״מ בשחלה ימנית ושמאלית קטנים. כך נשארה התוצאה גם ביום ה11. עובי רירית4.9 .
    ביום ה12 לא עשיתי כי זה נפל על יום שבת.
    ביום ה13 עשיתי שוב ונצפו הפעם בשחלה השמאלית זקיקים בגודל 13 מ״מ , עובי רירית 6.6 מ״מ.
    ביום ה14 נצפו בגודל 15 מ״מ והעובי קפץ ל8.5 מ״מ.
    הבוקר, היום ה15 הזקיקים עדיין בגודל 15 והעובי ירד ל7.9.

לפי מה שידוע לי הזקיק אמור לגדול כל יום בין 1-2 מ״מ, אני צריכה לדאוג שאצלי זה לא ככה? האם יכול להיות שלא היה לי ביוץ?? אני ממש מודאגת...בייחוד כאשר אני מרגישה את הכאבים בימים ה14-15 למחזור והפעם אין כלום...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לפי המעקב עוד לא היה ביוץ במחזור הזה
    צריך להמשיך לעקוב ולראות האם יהיה ביוץ מאוחר יותר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה