פרוגסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום אני בהריון בשבוע 19+3 בשישי האחרון הגעתי למיון בעקבות דימומים ,באולטרסאונד ראו שהשיליה אחורית אך נמוכה מאוד מגיעה עד פתח הצוואר או הפה משהו כזה .המליצו על מנוחה אי קיום יחסי מין לא להתאמץ ולהמשיך לעקוב.והזריקו בישבן זריקת פרוגסטרון .מאז הזריקה אני לא מצליחה לישון על צד ימין ששם הזריקו לא לשבת לא לנגוע באזור נוצרה מין גולה פנימית מאוד גדולה.היום צלצלתי למוקד אחיות שאמרו שיתכן כי נוצר זיהום במקום הזריקה.ושעליי לראות רופא נשים,ניגשתי כמובן הרופא אפילו לא בדק את האזור ואמר שאם אין לי חום או אדמומיות באזור הכל תקין,ושאם הכאב ימשיך עוד שבוע לגשת לכירורג.נראה לי מוזר שאחות שאמורה להיות בעלת פחות ידע אמרה שיתכן זיהום,ורופא שאפילו לא בדק אמר שהכל בסדר,האם זה אופייני לזריקה מסוג זה?ואם כן עד מתי אסבול??והאם בשבוע כזה נותנים זריקה כזו?ואם אפשר קצת הסבר לגבי שיליה אחורית נמוכה.עד מתי לא לקיים יחסים?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הזריקה אכן כואבת ויכולה ליצור תגובה מקומית, אך את מתארת משך ועוצמת כאב לא אופייניים
    אך אכן חשוב לשלול שלא נוצר שם זיהום - מציע כי תלכי שוב להבדק

שלייה נמוכה תעלה בהמשך ההריון, אבל עד בדיקת האולטרה-סאונד הבאה (או עד שהשלייה כבר לא תהיה נמוכה) לא לקיים יחסי מין

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה