סכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר
    אני שבוע 40+2, לפני יומיים הייתי במיון והערכת משקל בא"ס 3800-4000. בצורה ידנית גם המיילדת וגם הרופא אמרו שהיא לא שוקלת יותר מ3500.
    בכל מקרה הרופא אמר לי לעשות העמסת סוכר של 100 לוודא שלא מדובר בסכרת... מה הסיכוי שהערכת משקל הידנית נכונה יותר מהא"ס?
    והאם באמת רצוי לעשות בשלב כזה את הבדיקה של ה109? במידה ואסחוב עד יום ראשון ולא אלד...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הטעות של 2 הערכות המשקל היא כ - 10% (פלוס מינוס) ואי אפשר לדעת בד"כ מי הנכונה יותר
    איני רואה צורך בהעמסת סוכר של 100 גרם, אבל זה כמובן נתון לשיקול הרופאים שמטפלים בך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה