כריש דם ברחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי דר. שבוע 16+4 אתמול הגעתי למיון עם הפרשה חומה קלה וטיפונת דימום עם חתיכה שיצאה. שמרתי לרופאה בבית חולים שתראה. היא בדקה אותי נצפה עובר עם דופק והכל בסדר. חוץ מזה שהיא רואה ברחם כריש דם קטן מאוד. כרגע ההפרשה רק חומה ובקושי. הרופאה בחרה לאשפז אותי. מה הסיכוי שחלילה זה יפגע בעובר? ומה זה אומר כריש דם בהריון איך זה נוצר אינני הבנתי. הרופאה בגדול אמרה שזה ממש בקטנה ואין מה לדאוג. אני לחוצה כהרגלי. בהריון הזה לא פעם ולא פעמיים עברתי ניסים. אודה לך על תשובתך יום נעים.

BABY
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא מבין מבחינה רפואית למה התכוונה הרופאה כאשר אמרה לך "קריש דם קטן מאוד" מאחורי המושג הזה יכולים להסתתר סיבות רבות לדימום בהריון - המטומה, הפרדות קרומים, הפרדות שלייה או כל סיבה לדימום ממקור אחר.
    סה"כ הייתי מסתמך על מה שהרופאה אמרה לך - שזה אינו מדאיג. לצערי, מבלי לבדוק אותך קשה לי לתת לך יותר אינפורמציה מזה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה