בעיה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחודש וחצי קיבלתי מחזור בפעם האחרונה והייתי נותלת גולולות בשם פמינט בפסח אושפזתי בבית חולים על חיידק בקיבה ומאז הפסקתי את הגלולות עדיין המשכתי לקיים יחסים ולא נזהרתי .. אתמול ביקרתי אצל רופא נשים ועשיתי בדיקה והרופא אמר שיש לי שק ברחם אך הוא לא רואה אותו ולכן אצטרך לעשות בדיקת דם כדי לאשר את העובדה שיש לי עובר ברחם ... עשיתי עשרות של בדיקות הריון בשבוע האחרון אך כולם מראים לי תוצאה שלילית ... האם סה אומר שאני לא בהריון ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יודע...
    או שהרופא שלך טועה ולא מדובר בשק הריון, או שאת עושה את הבדיקות הריון בצורה לא נכונה
    אני צריך לעשות לך את האולטרה-סאונד בעצמי בכדי לדעת בוודאות + בדיקת דם כדי לקבל תשובה וודאית לגבי ההריון.
    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה