אולטרסאונד ובדיקות בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    אני בת 31 וזהו ההריון הראשון שלי. אני פונה אליך בעקבות בדיקת אולטרסאונד ראשונה ובדיקות בטא שעשיתי.
    המחזור האחרון שלי היה בתאריך 22.3.15, עשיתי בדיקת אולטרסאונד לפני כשבוע ונאמר לי כי הרחם מוגדל, נצפה שק הריון, ובתוכו שק חלמון, אבל לא ניתן היה לזהות עובר. נאמר לי בנוסף כי לא ניתן להתקרב לשק ההריון כי יש לי 2 שרירנים שמפריעים לראות.
    בבדיקת הבטא הראשונה שעשיתי, בתאריך 28.4.15 , התשובה היתה - 1410.
    בתאריך 7.5.15 - 13156.
    והיום, בתאריך 12.5.15 - 30586.
    האם זה אפשרי שלא יראו עובר בתחילת שבוע 6 ושההריון עדיין יהיה תקין? האם קצב עלית הבטא שלי הוא תקין? כי ידוע לי שההורמון אמור להכפיל את עצמו כל 2-3 ימים ולפי החישוב שלי זה לא ממש קורה במקרה שלי...
    יש לי תור לעוד בדיקת אולטרסאונד בעוד כשבוע... ואני מודאגת...
    תודה רבה מראש!
    מיקה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בשבוע 6 כבר אמורים לראות עובר, אבל מספיק פער של יומיים-שלושה ואז לא רואים - זה אפשרי וזה יכול להיות גם הריון תקין. קצב עליית הבתא שלך אכן אינו מספק, אבל רק אחרי האולטרה-סאונד החוזר יהיה אפשר לדעת בוודאות האם ההריון תקין או לא. מספיק לחכות שבוע מבדיקת האולטרה-סאונד הקודמת ועד לבדיקה החוזרת

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה