אסטמה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 18, לאחר יום של קוצר נשימה "שריקות" ושיעול הלכתי לרופאת המשפחה והיא אבחנה סוג של התקף אסטמה. אינני אסטמתית מלפני ההריון. היא רשמה לי אירוונט 1.5 CC פעמיים ביום אך זה כמעט ואינו משפיע, מה גם שיש להיות צמודים למכשיר האינהלציה בשביל זה.
    האם מותר להשתמש במשאף ונטולין בהריון? מחיפוש באינטרנט התשובות לא ממש חד משמעיות לגבי הנזק לעובר. האם ידוע לך על תרופה אחרת שבטוחה לשימוש והשפעתה יעילה?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מותר להשתמש בונטולין בהריון
    תוכלי לקבל לכך אסמכתא גם על ידי שיחה עם המרכז לייעות תרופתי של משרד הבריאות: 02-5082825

אני מציע גם לחזור ולהבדק, בכדי לאשר את האבחנה והטיפול. אירוונט היה אמור לעזור לך וייתכן שנדרש טיפול שונה או נוסף.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה