סקר ביוכימי שליש ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני עשיתי את הבדיקה של שקיפות עורפית והכל היה תקין, אתתמוך הרופא נשים שלי התקשר אליי ואמר ששבדיקת דם יצא ש ה Hcg מאוד גבוה 11.48 ושאני חייבת ייעוץ גנטי, מה זה בדיוק אומר ומהם הסיכונים? הבנתי שהבדיקה של תסמונת דאון יצאה תקינה ושזה קשור לתפקוד השלייה אני מאוד מודאגת ובחרדות והבנתי שאני אצטרך לעשות כנראה בדיקת מי שפיר, זה היריון ראשון אני בת 28 והסקר גנטי יצא תקין כמו כן כל הבדיקות עד לסקר ניו גם תקינות תודה מראש על התשובה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן מדובר בערך hcg מאוד גבוה
    זה יכול להיות קשור לתסמונת דאון, אך לשם כך צריך לראות את כלל הבדיקות סקר שבוצעו ולראות מהו הסיכון המשוקלל שלהם עם גילך והערכים של הבדיקות דם. את כותבת שהסיכון לתסמונת דאון יצא תקין, ולכן לא בטוח שתזדקקי לדיקור מי שפיר - צריך לראות את התשובה בכדי לייעץ לך.
    שנית, HCG גבוה הוא גורם סיכון לבעיות שלייתיות שונות שיכולות לבוא לידי ביטוי בעיכוב גדילה תוך רחמי וברעלת הריון - לשם כך את צריכה להיות במעקב של רופא מומחה להריון בסיכון.
    כתלות בשבוע בו את נמצאת, רצוי גם לשקול מתן של אספירין כטיפול מניעתי לבעיות הללו.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה