שאלה נוספת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מדביקה פה את השרשור הקודם שלנו:

שלום רב,
    תיזמנתי את ההריון בהתאם לביוץ ולכן אני יודעת כי בייצתי ב21/4 . מה שאומר כי היום התחלתי שבוע 7. ב14/5 יצאה לי בטא של 1551 והיום ה26/5 (12 יום אחרי) יצאה לי בטא 6151
    בשישי האחרון באולטראסאונד נצפה שק הריון קטן והרופא אמר לשוב לבדיקה שבועיים מאוחר יותר.
    עשיתי את הבדיקת בטא מתוך סקרנות ואני לא יודעת אם הערכים תקינים או לא והאם יש סיכוי להריון תקין.
    אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

--------------------------------------------------------------------------------

שלום רב

קצב עליית הבתא אינו מספק, ולכן אי אפשר לקבוע על פי זה האם ההריון תקין, וקיים סיכון כי ההריון לא מתפתח. חשוב לעשות אולטרה-סאונד בכדי לוודא זאת.
    לכן, מומלץ לחזור לבדיקת אולטרה-סאונד כפי שהרופא שלך המליץ (ואפשר גם כעבור שבוע ולא כעבור שבועיים)

ד"ר הדר
    --------------------------------------------------------------------------------
    יש לי תור לאולטראסאונד ורופא שבוע הבא, עד אז האם יש טעם לעשות בטא נוספת?

תודה על התשובות!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא, האולטרה-סאונד יהיה מספיק

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה