שבוע 40 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום הריון שני שבוע 40 לידה קודמת היתה בשבוע 40+3 לידה רגילה .מחר שבוע 40 אני פעילה מאוד במהלך ההריון הזה להבדיל מהקודם ההריון תקין לחלוטין עד כה חות מצירונים שבאים והולכים אין שום תחושה כי הלידה קרבה.בשלושת השבועות האחרונים מרגישה מיעוט בתנועות עובר ועוקבת לפי הנחיית הרופא במוניטור פעמיים בשבוע משבוע 36 ..הכל תקין לפי פענוח הרופא.אך עדיין אני מרגישה בקושי תזוזות ורק לאחר אכילה של משהו ושאני נאלצת לעקוב ממש לאורך כל היום כמעט זה מתיש ואין לי מושג למה זה קורה.ייתכן שהעובר גדול ושבוע ההריון מתקדם ולכן אין מקום ??ועוד שאלה מאיזה שבוע בד"כ מזרזים את הלידה אם כלום לא קורה ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין תשובה אחת לשאלה מתי מזרזים ?
    זה תלוי בפתיחה שלך, בשבוע בור את נמצאת ובמדדים נוספים (בין היתר הפחתת תנועות עובר)
    לכן איני יכול לענות על שאלתך, מבלי לבדוק אותך ובמלי להבין האם אכן יש הפחת אמיתית בתנועות עובר (שהרי אז הייתי ממליץ לך על זרוז) - את כל אלו כמובן לא ניתן לעשות דרך הפורום ומציע כי תתייעצי עם הרופא שלך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה