הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום רב
    מתנצלת מראש על אורך השאלה אך לצערי אין לי במי להעזר למרות כל הכספים שאני משלמת לרופאים פרטיים במצבים כאלה פשוט אין לי לאן לפנות.

בת 24 עם עבר של 3 הפלות חוזרות וקשות בשבוע 9 עקב הפסקת דופק. הפלה אחרונה ב4/15. מאז התקבלו 2 מחזורים סדירים.. עקב ההיסטוריה הונחתי מבטא 100 להזריק פרגניל+קלקסן.
    מחזור אחרון 21/6 בדיקת בטא בדם שהתבצעה ב19/7 יצאה שלילית, בדיקות שתן שהתבצעו לסירוגין עד ל6/8 גם כן יצאו שליליות..
    ב5/8 בבדיקה אצל רופא הנשים שלי, זיהה משהו בשחלה השמאלית, התקרב ווידא שלא מדובר בצ׳יסטה ולאחר מכן טען הרופא שאני נמצאת יום לפני ביוץ שהוא רואה זקיק בשחלה השמאלית. הרופא הסביר שחודש שעבר כנראה לא בייצתי לכן לא התקבל מחזור... ויש ״לעבוד״ ביומיים הקרובים.. כך עשינו, למחרת אכן הרגשתי שקורה משהו בצד שמאל למטה במהלך כל היום... הרגיש כמו ביוץ.

... ב10/8 לא יודעת למה החלטתי לעשות בדיקת שתן.. שלמרבה הפלא יצאו 2 פסים.. אחד מהם מאוד חלש. באותו רגע הלכתי לבצע בדיקת דם.. שהתוצאה יצאה 200. באותו הערב כבר קיבלתי את זריקות הפרנגיל והקלקסן.
    כמובן שהאושר לראות ולהרגיש שוב בהריון הוא אינסופי ואי אפשר לתאר אותו אבל יחד עם זה החרדות עולות ואיתן השאלות

1. ב6.8 בייצתי... יכול להיות שתוך 4 ימים ב10.8 כבר יש בדם בטא 200???
    2. אני באמת לא יודעת מה לחשוב, אבל האם יכול להיות מצב שרופא מומחה בפוריות יטעה ויגיד שאני לפני ביוץ למרות שלא כך המצב?
    3. האם יכול להיות שהרופא התבלבל בין זקיק לגופיף צהוב ?
    4. האם יש טעם לבצע בדיקת בטא חוזרת כדי לוודא הכפלה למרות הפרגניל?

כמובן שהכי חכם ונכון זה לחכות חודש וללכת לרופא ולבצע US ... אבל עקב העבר המאוד קשה שלי אני מאוד מפחדת ואין לי כוח נפשי להתמודד חלילה עם סיבוכים ואכזבות נוספות.

אני מאוד מקווה שתוכל להבהיר לי את המצב ולהרגיע אותי...
    תודה מראש ד״ר!!!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא יכול להיות, כנראה שהביוץ היה קודם
    2. כן. כי לא תמיד אפשר לזהות במדויק את יום הביוץ. בעיקר אם מדובר בבדיקה חד פעמית ולא
    במעקב זקיקים לאורך המחזור
    3. לא, יש להם מראה שונה
    4. כן, תעשי בתא בעיקר כדי לראות עלייה (למרות שיהיה קשה להתייחס להכפלה)

מקווה שהפעם יהיה מוצלח

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה