חוששת מהפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בשבוע 10+3 מתחילת ההריון היו לי דימומים קשים +המטומה לפני שבוע בבדיקת אולטסאונד נאמר לי שנעלמה המטומה וגם הדימומים פסקו הרופא אמר לי שההריון תקין לחלוטין..
    אתמול בערב התחיל לי דימום קל בניגוב והפרשות חומות הלכתי בבוקר למיון נשים הרופאה שבדקה אותי אמרה שהכול בסדר יש דופק ואין לדעת מאיפה הדימום ששאלתי אותה עד איזה שבוע הסיכויים להפלה יורדים היא אמרה שהם לא יורדים באף שבוע וממש הלחיצה אותי ששאלתי אם העובר תקין היא ענתה בזלזול והפרצוף שהוא בסדר ובכלל הצליחה להלחיץ אותי לגמרי! לא נתנה תשובות לא הסבירה לי אם אני צריכה לחשוש מדימום הזה ומה לעשות יצאתי ממנה ממש בחרדה הרופא שלי בחופש רק עוד שבוע הוא חוזר אני ממש מבולבלת האם אני צריכה לדאוג מהדימום ומהפרשות החומות (רק בניגוב) והאם באמת החשש להפלה הוא במהלך כול ההריון או שיש שבוע שבו הסיכויים יורדים ??? אשמח לתשובה וממש תודה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דימום הוא כמובן מצב לא תקין ואכן מהווה גורם סיכון להפלה ואף לסיבוכים מאוחרים יותר בהריון, אם כי אלו יחסית נדירים. לגבי שאלתך השנייה, הסיכון להפלה יורד אחרי שבוע 12

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה