ערב טוב ד"ר ערן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך ה4/8 קיבלתי מחזור שבמחזור שלי סדיר בידיוק כל 27 יום ..בתאריך 14/8 קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי ללא אמצעי מניעה .
    קיבלתי מחזור בתאריך ה30/8 בדרך כלל המחזור שלי אורך שישה ימים עד שבעה רק שהפעם אחרי שלושה ימים הוא נגמר ביום רביעי ובשישי בערב התחלתי להרגיש כאבי ביוץ וכאבי גב גם מזכיר את הכאבי מחזור שלי נכנסתי לשירותים (סליחה על התיאור) ועל התחתון היה כתם גדול של דם ורדרד חום כזה ועד היום יש לי דקירות חלשות כמו ביוץ האם זה יכול להיות הריון למרות שקיבלתי מחזור?! תודה על תשובתך מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם זה לא היה מחזור, אז זה יכול להיות להריון
    כדאי לעשות בדיקת הריון ביתית כדי להיות בטוחה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה