כאבי בטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון שבוע 16+1..לפני כשבוע עברתי סקירת מערכות מוקדמת הכל היה תקין למעט ממצא אחד, ציסטה בגומה אחורית במוח, לדברי הרופא זה אזור שבשלב הזה טרם גמר את ההתפתחות שלו לכן בינתיים מה שצריך זה רק מעקב..ברצוני לדעת מה משמעות הממצא הזה? האם זה דבר נפוץ בשלב הזה של ההריון ומה הסיכוי שהציסטה אכן תיעלם מעצמה בהמשך וכן הסיכויים שזה ימשיך להופיע ומה זה אומר?? שאלה נוספת, מזה יומיים אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה בעיקר בצד ימין המלווים בהתכווצויות והרגשת כובד ולחץ בבטן תחתונה, הכאב מקרין לפתח הנרתיק ואני מרגישה סוג של דקירות באזור הנרתיק..ממה יכול לנבוע כאב כזה והאם אלה כאבים האופייניים לתקופה זו של ההריון או שהעניין מחייב בדיקה??
    אודה על התייחסותך

ר.ח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חסרים פרטים בכדי לתת ייעוץ - מהו מיקום הציטסה, היכן במוח האחורי ולאיזה חלק ספציפי של המוח היא משויכת, מה גודלה ועוד? מבלי זה, בוודאי שאיני יכול לתת ייעוץ יותר מפורט ו/או משמעותי מהרופא שראה את הממצא ונתן לך את חוות דעתו במקום.
    לגבי הכאבים והקירות אלו ממצאים שכיחים בהריון, אך ללא בדיקה איני יכול לדעת מה משמעות הכאבים וממליץ כי תגשי להבדק

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה