-
איזה שפה לא גבוהה????
את מתכוונת שהיא תדבר לילדים שייקשפירית????
בסה"כ סיפור על ילדה שיש לה שלט מיוחד, מדברת בגובה העיניים לילדים , שפה תרבותית, היא מצחיקה וקופצנית.
ובבקשה לא לפתוח את עניין ה"בא-לי-בא לי" כי הוא הגיע ממיכלי הקטנה ולא ממיכל=מיקי.
יום נפלא לכוווווווווווווווווווווולם
-
אני באמת כבר נמנעת מלהגיב
מי ישמע ילדים בלי 3 באיזה שפה גבוהה הם מסוגלים לדבר
-
אני לא ראיתי את ההופעה שלה למרות שהיא היתה באשקלון כמה פעמים .
שמעתי שהיא מקסימה ..
אנחנו ראינו אותה משתתפת בהצגה שלי יובל "כוכב המשאלות" היא היתה מאוד מצחיקה .
-
לא מכירה אותה...
אבל לילדים הכי חשוב שיצחיקו ויבדרו אותם,
ודווקא אלו "העממים" מצליחים להתחבר יותר לילדים
-
לא מכירה ואין בכוונה גם להקיר את האמת . מעדיפה שילך לראות תאוטרון בובות על בסיס ספרים שהוא מכיר ולא בלי להליב "צוות בידור של קניון ".
http://www.holdthatpic.com/
-
בעלי עבד לא מזמן בהופעה של יובל המבולבל אז הביא לליאל דיסק שלה ליאל לא הסכים לראות לא עיניין אותו , האמת שיש לה קול מעצבן כזה שהיא עושה שאני באצמי סגרתי מהר כי היא עשתה לי כאב ראש...
ליאל שלי חולה על אסלה קסומה ויובל המבולבל ושירים ראשוניים . למרות שאני נותנת לו לראות את החרא הזה רק חצי שעה ביום כי אחרת אפשר להתפגר מי זה במיוחד מיובל הזה.... מעדיפה לגנוב לו חיבוק לשבת יחד לקרוא לו איזה ספר טוב שהוא אוהב או לשים לו קומפי.
-
-
אנחנו מאוד אוהבים את מיקי היא מקסימה

ובאמת יותר חשוב שהילדים ישמעו מוצארט, באך
ילמדו כל היום, אולי תשלחו אותם להרצאות באוניברסיטה
אני בטוחה שהם יהנו שם, ועל הדרך תעצרו באופרה..
ולא שאני חלילה מזלזלת בהם הם נהדרים למבוגרים !
לא לילדים שרוצים לרקוד ולשמוח דאגות על המשכנתא יבוא אח"כ

נו מה נסגר איתכם קצת כיף לילדים.
וכן אנחנו גם אוהבים את מיכל הקטנה

-
גם אני מכירה את מיקי כמובן

עוד לא יצא לי להיות בהופעה שלה, אבל ציפיתי בדיוידי שלה והוא ממש נחמד, שירים קצביים ועליזים.
אלינה, למה להיות כבדה? זה יופי שאת לוקחת את בני לתיאטרון בובות, אבל גם אם תקחי פעם בחודש -חודשיים את בני להופעה של מיכל הקטנה או מיקי -תאמיני לי שהוא יהנה מאוד, אפילו שהתכנים במופעים אלו פחות חינוכיים, הגישה שלי שילד צריך להנות גם ממופעי קניון וגם ממופעים חינוכיים יותר -כל דבר במידה, בלי הגזמות.
דבר שני אלמה-מיכל לא התחילה עם עניין ה"בא לי" , גם למיקי יש שיר "בא לי" והיא שרה אותו עם יובל המבולבל וגם לאבא קדברא יש שיר "בא לי".
והייתי בהופעה של מיכל הקטנה בכפר הקסום בראש"לצ והיתה הופעה מעולה, צבעונית, עליזה עם שירים מעולים -מיכל שרה גם כמה שירים של עוזי חיטמן

וקיבלנו ים של תשומת לב ממיכל, לא משנה לי מהאינטרס שלה ,היא רוצה לקדם את הקריירה שלה-זה מובן, אבל הילדות שלי קיבלו ממנה יחס אישי וחם וזה מה שחשוב לי.
שלהבת

ראיתי את התמונות ,אני שמחה שדנדוש נהנתה והיה לה כיף

-
גנית הוצאת לי את המילים מהפה

-
גם לי אין בעיה שהילדים יספגו תרבות- תיאטרון, הצגות וכו'.
לצערי קניון חולון מביא את הבררה - היינו בהצגה על נסיכה והירח- הבחורה לא ידעה להעביר את הסיפור, לא תוזמנה עם ה-IPOD שלה, לא היה קשר בין כלום ומשעמם בטירוף.
רק בשביל לא לבייש אותה לא קמנו והלכנו והילדים פשוט אמרו לבד שהיא משעממת.
מבחינתי ילד שרוצה עוד ממשהו סימן שזה קליט ונעים עבורו.
לירון- לפני שבוע + היה דיון על ה-"בא לי". כוונתי הייתה שה-DVD של מיכל הקטנה יצא קודם ולכן ה-"בא-לי" יותר מזוהה איתה, היום זה גם עם מיקי.
אני לא תמיד אוהבת את הסלנג, אבל זה מתחרז להם אז שיהיה ..
אורטל-- שכחת את האייקון הזה

ידוע ממזמן שמיכל וייצמן=מיכל הקטנה הייתה מנהלת של רשת חנויות והגיעה משם לעולם הבמה.
מישהי מכירה את בריו למה???? אורן בר-יושפט בחור מקסים, אבא ל-2 בנים התחיל כבעל מכולת בת"א, יש לו את דוקי הדרקון וביום ראשון ושני הוא מופיע ברמה"ש.
אז יבואו ויגידו שוב- מי זה? מה זה? אין לו יכולת משחק מדהימה אבל הוא נעים, יש לו משפטי עוצמה וממתקי טבע. נראה לי שזה משדר חינוך לא???
-
מכירה את בריו למה!!! הוא מופיע גם באזור שלנו?.....
-
בריו למה עדיין לא הגיע לחולון/בת ים- עובדים על זה!!!!!!!
ב- 21.8 וב-22.8 יום ראשון ושני הוא מופיע ברמת השרון- הוא שלח לי הזמנה ובקשה באופן אישי שנגיע.
אורטל- רשמתי 25.8 לא הבנתי למה רשמת שטעיתי??? גילי מגיע ביום חמישי הבא לשער ראשון.
היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקי ביבנה.
וכל יום בספארי יש את סימבה מלך הספארי הופעה חובה לכולם עם הצמד הכי מדהים שי ורועי.
-
מה הקשר בין הצגת בובות של סיפור שלגיה או סרט ילדים בקולנוע ובין משכנתא בדיוק ?
לגבי מוזיקה קלסית אין לי מה לומר כאני פשוט לא מבינה בזה כלום .
-
בנותתתתתתת אם לא שמתן לב כתבתי שהיה נחמד מאוד ודנדוש נהנתה מאוד מיקי אפילו העלתה את דנדוש אליה לבמה הרבה פעמים בהצגה / מופע הזכירה את דנדוש שהיא מצידה התלהבה מאוד ואפילו ביקשה עוד פעם.
אני לא אקח אותה שוב כי כל עוד אין מופעים באיזור שלי אין מה לנסוע למרחק היה לי קשה אותו יום כמעט שעתיים עד פ"ת למקום עצמו
מיקי דווקא בחורה מתוקה מאוד ודנדוש נישקה אותה שזה נדיר מאוד מאוד היא נחוץ ממני נישקה עד עכשיו את מיכל הקטנה המדהימה וזהו
ודנדוש אימצה לעצמה גם כן שלט ישן של די וי די כשלט מיוחד ומאוד ניהנת לצפות בדי וי די
אז כן אני לוקחת את דנדוש להופעות בקניון יש גם את רונן חזן (ששיחק עם מיכל עד יוני האחרון ואיתה בדי וי די) בתור רונו מת ומתחנן שאביא לו את דנדוש הוא מתגעגע אליה אבל אני לא לוקחת כי אין הופעות קרובות אלינו אז שוב ממש לא קטלתי את מיקי רק כתבתי שהשפה עממית ודנדוש התגלגלה אגב מצחוק במופע של מיקי
-
באמת לא הבנתי מה הקשר בין קצת תרבות לילד לאוניברסיטה ומוסיקה קלאסית.....
-
שפה עממית?......
-
אורטלי בארור שכמה שיותר לנו יותר טוב מן הסתם אין אפס אבל אני לא רצה לכל הופעה זה ממש לא אני יש עיסוקים רבים בניהם חוגים בדיאדה וסדנאות שאוטוטו חוזרים לפעילות שוטפת (לדעתי הרבה יותר חוג תנועה בכייף לחזק את המוטוריקה של דנדוש ויסלחו לי האומנים) סיפור בהפעלה בדיאדה סדנא עם שקטי יותר חשובה לי מפתח ומעשיר את השפה של דנדוש ותאמינו לי שזה עזר לה שנה שעברה התגברנו איתה על הפרעות קשב גבוליות בזכות דיאדה כמובן אחת לשבוע הצגות ילדים בגן העיר בתל אביב חינם ממשיך כרגיל, ימי חמישי פיזיוטרפיה ואז בין לבין ביום פנוי אם יש הופעות באיזור הולכים אה וגם עכשיו יש לי כניסה למצחקיה בנמל בדיאדה כל יום א' -ה' חינם אז.......................... אה וישראל והגיטרה דורש שאביא אותה אליו גם אז שבוע הבא לא הקרוב אני בראשון איתה או חולון
-
מזל שהילדים שלי לא אוהבים את מיכל הקטנה ולא את מיקי
ולא את רינת.
תודה לאל
-
מורן- אני מעתיקה ממך!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי alma
גם לי אין בעיה שהילדים יספגו תרבות- תיאטרון, הצגות וכו'.
לצערי קניון חולון מביא את הבררה - היינו בהצגה על נסיכה והירח- הבחורה לא ידעה להעביר את הסיפור, לא תוזמנה עם ה-IPOD שלה, לא היה קשר בין כלום ומשעמם בטירוף.
רק בשביל לא לבייש אותה לא קמנו והלכנו והילדים פשוט אמרו לבד שהיא משעממת.
מבחינתי ילד שרוצה עוד ממשהו סימן שזה קליט ונעים עבורו.
לירון- לפני שבוע + היה דיון על ה-"בא לי". כוונתי הייתה שה-DVD של מיכל הקטנה יצא קודם ולכן ה-"בא-לי" יותר מזוהה איתה, היום זה גם עם מיקי.
אני לא תמיד אוהבת את הסלנג, אבל זה מתחרז להם אז שיהיה ..
אורטל-- שכחת את האייקון הזה
-
ליאבי אוהב רק לשמוע אותה באוטו היא ממש מתוקה אבל הוא לא רוצה לראות את הדיסק שלה או של אחרים למינהם
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296
-
אני בעד ללכת עם הילדים להופעות בקניונים,
זה בחינם, מעביר את הזמן, נחמד מאוד, אחר הצהריים של בילוי....
ותסלחו לי כל המעריצות למינהן,
אני לא חושבת שהערצה הזאת בריאה,
אני לא מבינה למה להכניס אותה לילדים הרכים שלנו....
ראיתי בדפים של מיכל הקטנה, ושל כל החברה האילו
תגובות של הורים, ממש תגובות הערצה, ואני אישית לא רואה על מה בכלל....
אנחנו עדיין מעריצים את דייגו, ואת עיר הקטרים .....
וכל עוד זה תלוי בי , זה ישאר ככה...
-
מעניין....כשאני אמרתי את זה הציעו לי ללכת לטפל בעצמי
-
אורטל- לא נראה לי שזה עניין של רמה, אלא של טעם...
אני אישית מעדיפה להדליק לשקד די.וי.די שילמד אותו משהו, די.וי.די של שירים, של דתיה בן דור... מן הסתם הוא גם נהנה מהם, אני לא יכולה להכריח אותו לצפות במשהו שהוא לא אוהב.
לאחרונה הוא נדלק גם על יובל המבולבל, אני זורמת...
העניין הוא ששקד מחכה מהר מאוד התנהגויות, ולא מתאים לי ה"בא לי" של מיכל
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
איזה כיף שגם אני יכולה לומר שהבן שלי לא אוהב את רינת, מיקי או מיכל הקטנה...
למען האמת עד לפני כמה ימים לא ידעתי מי זו "מיכל הקטנה", וכשראיתי הזדעזעתי
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
וואי וואי תהיו בריאות חחחח
שכל אחת תחנך ותשלח את הילד שלה לאן שבא לה
אני מעדיפה את הגישה של לשחרר (בגבול הטעם הטוב כמובן נגיד מבוב ספוג אני מזדעזעת). לזרום עם הילד ולא להזרים את הילד ובטח לא ללמד אותו הערצה חולנית ו"גרופיות" לאומן מסויים.
להב ראתה תקופה מסויימת מיכל הקטנה שוב ושוב ושוב ואני הייתי יושבת מהצד ונושכת שפתיים בגלל השיר בא לי והשיר שהילדים יודעים ויותר טוב מהגדולים. אבל בסהכ שפה מכובדת ואם אין סיבה אמיתית לא אמנע מהילדה.
חוץ מזה ללהב יש זכרון טקסטים הזוי לגמרי - היא זוכרת את כל הטקסטים בכל הדיוידי שיש ליובל המבולבל. היא קולטת שירים משמיעה פעם אחת. ולכן אני מבחינתי מחזקת לה את זה בכיף - לדעתי זה דבר נהדר.
-
גם שחר לא מתחבר לדברים האלה
הוא גם מעדיף שנלך לסרט או הצגה בתשלום הרבה יותר כיף יותר נוח הרבה פחות גירויים
-
בחיים לא ראיתי לא את מיכל הקטנה ולא את מיקי
-
שיוווו איזה הגזמות... אני זורמת עם כל מה שהילד שלי מתחבר אליו ונהנה ממנו.
כל עוד אין בזה קללות וכד', סבבה לי... סבבה לו, כולם מרוצים.
לא כל דבר חייב להיות חינוכי ולימודי, מדובר בילדים בני 2-4, צריך גם להנות (בעיקר)
למה, כל דבר שאנחנו בוחרים לראות או כל מקום שאנחנו הולכים הוא הצגה או הרצאה?
ממש ממש לא! גם אנחנו אוהבים מדי פעם ללכת לפאב (לשתות - מה זה חינוכי
-
אני לא לוקחת את ליאבי אם זה בקטע חינוכי או לא אני פשוט לא אוהבת את הצפיפות בקניון
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296
-
טוב אני לא מאמינה ששאלה "תמימה" הגיעה לשלושה עמודים
-
בלי להכנס לעניין של רינת גבאי כבן אדם מבחינה אכות נטו בתחום השירה ומשחק רינת גבאי זאת אופרה אחרת אם כבר , מיקי , מיכל הקטנה וכו זאת צוות בידור בקניונים שמצאו נישה לעשות כסף מכלום ....
אני הולכת לקניון שצריך לקנות משהו וחנות שם ולא להסתבב סתם .
אף אחד לא אמר שילד לא צריך להנות אבל עם כבר יצאים אז עדיף לצאת ולטייל בחוץ, ללכת לים או פארק ..., גן חיות , לנסוע לטיול קצרצר בצפון כמו כטיף פירות לדוגמא.
מה לעשות שגיל 3-6 זה גיל שלומדים הכי הרבה אז עדיף לי שהספוד כמה שיותר דברים חינוכיים .
אפי גם בני אוהב שירי ילדים של פעם ושר אותם בכייף ..... מאוד אוהב את שירים של עוזי חיטמן ז"ל.
-
גם להב מאז שהיא קטנה - שימו לה עוזי חיטמן והיא נרגעת
וגם אני
-
אלינה- שימי לב שכתבתי בתחילת השרשור שמיכל הקטנה שרה בהופעות שלה גם מס' שירים של עוזי חיטמן ז"ל למשל השיר "אלוהים שלי רציתי שתדע ..." ו -"הייתי הילד הכי קטן בכיתה..." אם אינני טועה זה של עוזי חיטמן,לא?
בקשר לרינת- היא האומן הכי איכותי שיש היום לילדים, מבחינה מקצועים היא זמרת אופרה בכלל, יש לה תכנים חינוכיים ביותר ואפשר ללמוד ממנה המון.
לכן אצלי בבית רואים גם רינת, אבל...להופעה אני לא אקח את הבנות שלי

היינו כבר בהופעה שלה בנצרת עילית ואחרי הופעה היא נכנסת לרכב ובורחת ,אין מינימום של יחס לילדים. אפילו דוד חיים ויובל המבולבל-שממלאים אולמות בדיוק כמו רינת- מוצאים לנכון להצטלם עם הילדים.
סמדר שלי רצתה מאוד לראות את רינת אחרי הופעה ולקבל טיפת יחס ממנה והיתה מאוד מאוכזבת, היא כבר בגיל שהיא מבינה הכללללל ואני לא אגרום לה שוב אכזבה,
לכן אני מעדיפה מופעי קניון עם אומנים שעושים שמח ונותנים יחס טוב לילד ולא תופסים תחת כמו רינת

ובקשר למיקי -מיכל מוכתר- היא בוגרת בי"ס למשחק בן צבי ושחקנית ותיקה לילדים אז אל תגידו שהיא לא מקצועית ומחפשת לעשות כסף קל.
-
אלינה- בקשר ל"אומני בידור בקניון" שאת כל כך מזלזלת בהם ...אז כל אומן ילדים
מתחיל בקניון -כמו דוד חיים, יובל המבולבל וגם רינת, זה שלב שהם צריכים לעבור עד שהם תופסים תאוצה ועוברים להופיע אולמות אגב עדיין מופיעים בקניון האומנים הכי מובילים, למשל בשבוע שעבר רינת-בכבודה ובעצמה- הופיעה בגרנד קניון בחיפה
וגם יובל המבולבל, אז בבקשה לא לזלזל ב"אומני הקניון".
אגב שכחתי לציין שאנחנו כבר הספקנו להיות בהצגות של יובל המבולבל, רינת- אצלנו בחצר, דוד חיים, דץ ושושנה, קופיקו, מעשה בחמישה בלונים ,מיכל הקטנה ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכרת, ומכל הנ"ל מיכל הקטנה שמה את כולם בכיס הקטן מבחינת אושר והנאה שהיא גורמת לילדים במופע ולאחריו.
לכל מי שמבקרת את האיכות של מיכל-אני ממליצה בחום לבוא למופע של מיכל הקטנה ותיראו איך הילד שלכן יוצא מההופעה מבסוט עד השמיים!!!
תנסו

-
לא יצא לנו לראות את מיכל הקטנה וגם לא את מיקי (פשוט כי הן לא מופיעות בערוץ הופ ואנחנו לא הולכים לקניונים).
אנחנו לא הולכים למופעים בקניונים - פשוט כי ההמולה מלחיצה את יונתן, אז זה לא כיף.
ניסיתי את זה פעם אחת ויונתן פשוט רצה ללכת הביתה ומאז אני לא מנסה את זה שוב.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
רינת גבאי אם כבר לא התחילה בקניונים , אלא הרבה ל]ני זה כולל להקה צבאית .
מה לעשות שאני לא הביא את הילד לקניון כדי לראות הופעה חסרת תוכן ואכות מינימליט מבחינתי ....
-
את האמת- נמאס לי לשמוע את השם - ״מיכל הקטנה״. ליא ושלהבת- מבלי לפגוע אתן כל הזמן מדברות רק עליה כאילו היא איזה אלוהים....!אתן לא חושבות שאתן מגזימות? יש עוד נושאי שיחה לדבר עליהם מלבד מיכל הקטנה.
-
אני לא מדברת רק עליה ובטח לא מתייחסת אליה כאל "אלוהים"
אבל אם כבר פותחים דיון אני אביע את דעתי כמו כולן ואגיד שההתרשמות שלי האישית ממיכל הקטנה חיובית מאוד!
-
מורני אני איתך!!!!!
-
סליחה אני כמעט ולא פותחת שירשורים אבל זה עיניין אותי כן לגבי מיכל אנחנו כבר מזמן עברנו את הקטע של הפייס איתה או רק בהופעות לא בקטע של אלוהים אבל היא לעומת רינת ??.. לרינת יש מה ללמוד ממנה ובהרבה בלי קשר כבר מזמן זה יותר שיחות בפון כמו חברות ואיחולים ביום שישי ושבוע טוב וכו' מיקי היתה הופעה ראשונה איתה וכן עוד מעט יגמר החופש לא יהיה לנו זמן להופעות כמעט כי אנחנו בחוגים נלך למצחקיה בדיאדה יש לי כניסה חינם לדנדוש בנמל לכל השנה נלך לדיאדה לשעות סיפור עם שקטי שהיא אחת ויחידה בתחומה אז כמו שכתבתי כבר כאן ועוד מעט יהיה פחות חם נחזור גם לגן מאיר אז בבקשה
וסיווני מקובל עלי מה שאת אומרת בגלל זה בדי וי די אני נותנת לדנדוש לבחור מה שהיא רוצה ולמשל היא רוצה ללכת להופעה של מיקי שוב ולמען האמת אני לא מתכוונת לקחת אותה אחרי תקרית קטנה שהיתה לי לגביה ובלי קשר בתל אביב אין הופעות ולכן לצערי אני נאלצת לנסוע עם דנדוש היה קל אם היה לנו בתל אביב משהו אבל זהו אוטוטו נגמרות הריצות
-
אבל שלהבת אני חייבת להסכים עם שרית ומורן - את באמת מדברת עליה בלי הפסקה, גם פה וגם בפייסבוק
נוצר רושם של הערצה מכיוונך יותר מאשר מכיוון הילדה
זה לא בריא.
-
שלהבת, האמת.... אני עם מורן, שרית וסיון ואנחנו הוצאנו אתה-DVD שלה מהבית.
אני בטוחה שאין לך כוונות רעות או פוגעות ויש לך קשר מיוחד איתה אבל...
תקרית בהחלט לא נעימה הייתה בפ"ת... ואני אעדיף לשתוק בנושא, לא בגלל שמיקי חברה שלי, אלא כי מה שהיה שם היה זול ומגעיל.
-
הגזמתן קצת, לא?
שלהבת באמת אוהבת /מעריצה את מיכל ושומרת איתה על קשר הדוק. אני לא רואה בזה משהו לא בריא, אם זה עושה טוב לשלהבת מי אנחנו שנבקר אותה על כך.
כשהיא אוהבת אז היא אוהבת מכל הלב

לא שזה ענייןן של מישהי כאן אבל מהיכרות אישית עם שלהבת אני יודעת שהיא לא "משגעת" את הילדה בעניין הערצה למיכל!!!
כפי ששלהבת כתבה בעצמה -היא ודנדוש עושות הרבה דברים מעבר להופעות של מיכל,כגון:פארקים, בריכה, טיולים בסנטר, חוג בדיאדה ועוד ועוד.
עניין מיכל הקטנה הוא לא מרכז החיים שלהן.
אני בינתיים הייתי רק בהופעה אחת של מיכל, אבל אם היתה לי אפשרות אז הייתי לוקחת את הילדות אפילו ל5 הופעות כי המופע באמת מוצלח מאוד!!
מה הבעיה לראות את אותו מופע מס' פעמים כשזה מופע כל כך טוב?
את יובל המבולבל למשל ראינו 3 פעמים והיה מעולה!!
אם לילד לא נמאס ולא מביע התנגדות, אלא להיפך מראה שמחה מהמופע בכל פעם מחדש אז איפה הבעיה? שלהבת קשובה לדנדוש אם דנדוש תגיד לה שנמאס ממיכל הקטנה אז היא לא תלך יותר,היא זורמת עם הילדה ולא מזרימה אותה -כפי שסיון כתבה.
-
ואי אתם עדיין עם הנושא הזה?
-
-
תאמינו לי
מחנה עופרה וירדנה היה יותר רגוע
מה נסגר כולה ילדים בני 3 ומעלה
-
חחחחחחחחח איפי
לקח לי כמה שניות להבין
-
גם לדעתי זו הערצה מוגזמת ביותר